Cămara Chivuței , membru în Cooperativa agricolă-Merinde de Sadu ,
Autorizată si ca Punct Gastronomic Local, Chivuța Veștemean telefon 0740 422 350 vă așteaptă să degustați bunătățile etichetate ca "Produs Montan" de către Agenția Națională a Zonei Montane
Produse și prețuri:
1. Dulceata de ardei iute - 10 lei
2. Pasta de gogoșari - 10 lei
3. Tarhon in oțet - 15 lei
4. Delicatese - 15 lei
5. Hrean in oțet - 15 lei
6. Zacusca de vinete -18 lei
7. Tocană de legume - 15 lei
8. Zacusca de fasole - 15 lei
9. Zacusca de ciuperci - 23 lei
10. Sos paste( usor picant) - 15 lei
11. Ardei iute - 15 lei
12. Salata de toamnă - 20 lei
13. Sfeclă roșie - 20 lei
14. Castraveți mutați - 20 lei
15. Fasole cu rosii - 20 lei
16. Ciuperci mutate si ciuperci in saramura - 25 lei
17. Gogoșar cu conopidă- 20 lei
18. Gogonele - 20 lei
19. Bulion - 10 lei
20. Compot vișine - 15 lei
21. Compot cireșe - 15 lei
22. Compot pere - 15 lei
23. Dulceata de gutui - 15 lei
24. Dulceata de coacaze - 15 lei
25. Dulceata de fructe de pădure - 18 lei
26. Dulceata de zmeură - 18 lei
27. Dulceata de afine - 18 lei
28. Dulceata de corcodușe - 15 lei
29. Dulceata de capsuni - 18 lei
30. Dulceata de prune - 15 lei
31. Prune cu nuci - 18 lei
32. Dulceata de mure (de padure) - 18 lei
33. Dulceata de cireșe - 18 lei
34. Dulceata de vișine - 18 lei
35. Dulceata de măceșe - 18 lei
36. Dulceata de mere, pere, prune, coacaze - 18 lei
37. Dulceata de mere, pere, prune, nuci - 18 lei
38. Sirop de menta - 15 lei
39. Sirop de cireșe - 15 lei
40. Sirop de afine - 15 lei
41. Sirop de capsuni - 15 lei
42. Sirop de vișine - 15 lei
43. Sirop de soc - 15 lei
44. Sirop de brad - 15 lei
Zur Rezeption von Franz Kafka und Samuel Beckett in Rumänien
Receptarea lui Franz Kafka şi a lui Samuel Beckett în România Abstract Teoria receptării a înregistrat în ultimii ani o dezvoltare impresionantă, astfel încăt s-au putut trasa linii generale de descriere a unei direcţii de receptare în conformitate cu anumite tipologii estetice care marchează receptarea literară la nivel de receptor cult şi instruit. Acestea sunt premisele principale de la care porneşte cercetătorul în căutarea sa de modele şi modalităţi literare de receptare. S-a vorbit astfel de patologii de receptare, de estetica personajului şi nu în ultimul rănd de o receptare critică a operei literare. Sarcina cu care se confruntă cercetătorul în demersul său este de a descoperi în ce măsură opera examinată capătă caracter normativ la nivelul unui grup de receptori care aderă la stilul, forma şi limbajul literar al autorului receptat. Franz Kafka şi Samuel Beckett se integrează în categoria scriitorilor emblematici ai modernităţii şi drept urmare am considerat că un stud...
Comments